Nieuwsbrief december 2020

Op vrijdag 11 december werd Het Sporthuis Abcoude opgeleverd door aannemer Van Norel Bouwgroep en installatiebedrijf Hellebrekers aan Stichting Zwembad Abcoude.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief november 2020

Begin november is het bad gevuld met water. Ook zijn de kleedcabines en het lockereiland geplaatst. De komende weken worden onder meer de binnendeuren geplaatst en de laatste elektra- en schilderwerkzaamheden gedaan.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief oktober 2020

Horecaondernemer Marco Smit uit Ouderkerk aan de Amstel is de huurder van de ontmoetingsruimte in Het Sporthuis Abcoude. Onder de naam De Sprong zal Marco vanaf januari 2021 voor alle inwoners van Abcoude, Baambrugge en omgeving een aantrekkelijke ontmoetingsplek bieden.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief september 2020

Nu de bouw van Het Sporthuis Abcoude flink vordert, breekt voor de Stichting Zwembad Abcoude een nieuwe fase aan; van bouw naar exploitatie. De stichting is enorm blij dat zij hiervoor een zeer ervaren en professionele partij heeft gevonden. Rob Fokkinga, eigenaar en exploitant van het Walderveenbad in Loosdrecht zal onder de naam Calypso Sport vanaf 1 januari 2021 Het Sporthuis Abcoude exploiteren.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief augustus 2020

Na drie weken bouwvakantie wordt er weer volop gewerkt aan Het Sporthuis Abcoude. De blauwe gevelplaten zijn nu bijna allemaal geplaatst en de topvloer van de ruime entree is al gereed. Verder in deze nieuwsbrief informatie over de opening van Het Sporthuis, de zwemlessen en de te winnen rondleidingen op de bouw.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief mei 2020

Vrijdag 15 mei is het hoogste punt van Het Sporthuis Abcoude bereikt, een ware mijlpaal! En mijlpalen moeten gevierd worden. Op verzoek trakteerde de Stichting Zwembad Abcoude op een broodje bal. Nog een mijlpaal is de adoptie van zonnepaneel 165. Hiermee is de helft van het aantal zonnepanelen geadopteerd

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief maart 2020

Alle vloeren van de begane grond zijn gestort. Begin maart is begonnen met het plaatsen van kolommen en de wanden van de begane grond. Ook de vloer van de eerste verdieping, waar de kantine/ontmoetingsruimte komt, is nu gestort.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief februari 2020

Inmiddels zijn naast de perrons van het zwembad nu ook de centrale hal, whirlpool en kleedkamers van het zwembad goed te zien. Ook het ondergrondse leidingwerk en de dubbele goten langs het zwembad zijn al aangebracht.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.