Sportkantine/ontmoetingsruimte De Sprong

In Het Sporthuis Abcoude is een gezellige en sfeervolle  sportkantine/ontmoetingsruimte voor alle sporters, supporters en iedereen die graag met anderen gezellige activiteiten onderneemt. Ook is er een mogelijkheid voor vergaderen en (kinder)feestjes. Onder de naam De Sprong exploiteert Marco Smit deze sfeervolle ruimte.

De ontmoetingsruimte is een plek waar iedereen van harte welkom is voor een activiteit als kaarten of darten, voor een vergadering en voor een hapje en een drankje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in De  Sprong? Neem dan contact op met Marco Smit.

//hetsporthuisabcoude.nl/wp-content/uploads/2022/11/De-Sprong6.jpg
//hetsporthuisabcoude.nl/wp-content/uploads/2022/11/Logo-De-Sprong.png

De Sprong heeft een heerlijke Surinaamse keuken. U kunt hier terecht voor lekkere Surinaamse broodjes of volledige maaltijden. Om ter plekke op te eten of mee te nemen.

Natuurlijk kunt ook ook genieten van een tosti, smoothies, zoete lekkernijen of bijvoorbeeld een loempia. Andere wensen? Bespreek deze met Marco Hij maakt het u graag naar de zin.

Kijk hier voor het menu.

 


Seniorenactiviteiten in De Sprong

De stichting Het Sporthuis Abcoude vindt het belangrijk dat er voor iedereen iets te doen is in Het Sporthuis. Niet alleen op sport- en zwemgebied, maar ook op sociaal vlak. Daarom initieert/stimuleert de stichting verschillende activiteiten. Zo is er maandelijks een lezing, presentatie of film met een hapje en drankje, speciaal voor ouderen.

Naar het seniorenprogramma