Nieuwsbrief december 2023 - 2

Het is bijna Kerst. Een fijne periode om meer tijd met het gezin, de familie en vrienden door te brengen. Ook de medewerkers van Calypso Sport en De Sprong zijn 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en nieuwjaarsdag vrij. Mocht u in de kerstvakantie willen zwemmen, let dan op het aangepaste rooster.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief december 2023

Tijdens de kerstvakantie organiseren verenigingen, Calypso Sport, De Sprong en Stichting Het Sporthuis Abcoude opnieuw de 3-in-1 Games. Tijdens drie ochtenden kunnen kinderen en jongeren meedoen aan maar liefst drie sporten.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief oktober 2023

Vorige week nam Martien Stigter afscheid als bestuurslid van de stichting Het Sporthuis Abcoude. Sinds 2018 was hij betrokken bij de realisatie van Het Sporthuis. Aanvankelijk als steun van oud-bestuursleden Ad Geerlings en Esther Grondijs in de voorbereiding van de bouw. Vanaf 2019 trad hij als secretaris toe tot het bestuur, waarmee hij een breder takenpakket had. Ook Martiens politieke en financiële achtergrond waren waardevol voor het bestuur. Voorzitter Jan Duijsens bedankte Martien voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid. Het bestuur is heel blij dat Hans Moonen de functie van Martien heeft overgenomen.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief september 2023

Zaterdag 16 september organiseerde de stichting Het Sporthuis Abcoude een gezellige borrel voor de vrijwilligers die nu (nog steeds) actief zijn voor tal van activiteiten voor Het Sporthuis, zoals voor de begeleiding van zwemmen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, het organiseren voor seniorenbijeenkomsten in De Sprong, activiteiten op het gebied van communicatie en sponsoring en natuurlijk de tuingroep.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief juli 2023-2

In de zomervakantie kun je bijna dagelijks vrijzwemmen. Dus ook als het wat minder mooi weer is, kun je deze zomer goed terecht in Het Sporthuis Abcoude. Er zijn matten en diverse andere spelmaterialen in het water.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief juli 2023

Heb jij altijd al zweminstructeur willen worden? Dan kun je hiervoor opgeleid worden bij Calypso Sport. De eerstvolgende opleiding start in september 2023. Rond je de opleiding met goed gevolg af en kom je dan minimaal 2 jaar bij Calypso Sport parttime of fulltime werken, dan is de volledige opleiding incl. EHBO en Zwemmend Redden voor jou gratis.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief mei 2023

Een Sporthuis waar het hele jaar door van alles te doen is, voor jong én oud. Dat was en is het streven van Stichting Het Sporthuis Abcoude. Exploitanten Rob Fokkinga van Calypso Sport en Marco Smit van De Sprong doen er alles aan om - samen met hun teams en de vrijwilligers van Stichting Het Sporthuis Abcoude - een gevarieerd programma aan te bieden. In deze nieuwsbrief een greep uit de activiteiten.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief april 2023

Tijdens de meivakantie organiseert Calypso Sport voor kinderen tot en met 13 jaar twee ochtenden vol leuke spelletjes. Ook is er weer discozwemmen!

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief maart 2023

Vanaf maandag 27 maart is er wekelijks Aqua BrainWave in Het Sporthuis Abcoude. Zweminstructeur Astrid de Graaf-Schmeddes wilde graag iets doen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). "Je ziet wat het voor hen betekent om in het water te zijn, zowel fysiek als mentaal. Ik ben dan ook heel blij we vanaf aanstaande maandag deze zwemactiviteit wekelijks kunnen organiseren," zegt Astrid.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief februari 2023

Het Sporthuis Abcoude is ontstaan vanuit een burgerinitiatief en gerealiseerd door de inzet van bevlogen bestuursleden van de SZA en SAS en vele andere vrijwilligers. Inmiddels komen dagelijks honderden bezoekers in Het Sporthuis Abcoude om te zwemmen, voor schoolgym, een zaalsport en voor een hapje en een drankje. De Stichting Het Sporthuis Abcoude is eigenaar van Het Sporthuis Abcoude. Het (onbezoldigde) bestuur bestaat uit zes personen, ieder met zijn of haar eigen aandachtsgebied. Onze secretaris heeft aangegeven dat hij deze zomer graag het stokje graag wil overdragen. Wil jij hem opvolgen?

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief januari 2023

De Stichting Het Sporthuis Abcoude organiseert samen met De Sprong
speciaal voor senioren een gevarieerd programma met maaltijd. Dit voorjaar zijn er drie interessante lezingen, die allemaal iets te maken hebben met de geschiedenis van Abcoude en is er wederom een heerlijke Paasbrunch.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.