Abcoude Mini Olympics

19 juli 2021

Deze zomer lekker bewegen en kennis maken met verschillende sporten? Dat kan tijdens de Abcoude Mini Olympics! Voor jong en oud wordt er deze zomer wel iets georganiseerd in Het Sporthuis Abcoude.

Deze vakantie organiseren enkele verenigingen en Calypso Sport met de hulp van de Stichting de Abcoude Mini Olympics. Lekker sporten en plezier maken, staan centraal. Iedereen is van harte welkom hieraan mee te doen!

Inschrijven is nog mogelijk voor:

 

Vrijdag 20 augustus, 18.30 – 21.00 uur: Clinic Kennismaking waterpolo
Tijdens deze clinic leer je als een ware Olympiër de controle over de bal te krijgen, leer je de juiste waterpoloborstcrawl, zodat je goed met de bal kunt zwemmen, en de eerste speltechnieken. Na de clinic volgt natuurlijk een echt partijtje waterpolo tussen de verschillende teams.

Voor alle leeftijden.
Direct aanmelden


Vrijdag 20 augustus, van 13:00-16:00: Clinic Kleurenturnen
Tijdens deze clinic maak je kennis met de verschillende bewegingsmethodieken die maken dat je groeit in kracht, lenigheid en coördinatie. Zo leer je bijvoorbeeld een handstand, radslag, flikflak, koprol, salto en handstandoverslag nog beter te doen.

Voor kinderen van 6 tot 16 jaar.
> Direct aanmelden


Inschrijven
In verband met de coronamaatregelen is vooraf inschrijven verplicht. Voor deelname aan de clinics wordt een vergoeding van € 4,50 gevraagd.

Wees er op tijd bij en schrijf je direct in voor de clinic van jouw keuze! Moeite met kiezen? Dan mag je je natuurlijk ook voor meerdere clinics inschrijven!