Eten voor een ander

23 december 2021

Omdat het einde van het jaar niet voor iedereen even gezellig is, willen Marco en Glenda van De Sprong graag voor een beetje warmte tijdens deze koude dagen zorgen. Zo ontstond het idee om een heerlijke maaltijd – voorzien van een hartverwarmend gedicht – bij mensen thuis te bezorgen.

Dit initiatief werd direct omarmd door betrokken Abcoudenaren. Via WhatsApp-groepen werd opgeroepen een maaltijd te doneren voor een ander. En daar werd goed gehoor aangegeven. In samenwerking met Tympaan De Baat en vrijwilligers worden vandaag worden maar liefst 50 mensen blij gemaakt met dit mooie gebaar en een heerlijke maaltijd. Bijzonder is ook, dat het dessert – overheerlijke tiramisu – wordt gemaakt door Social Hero Network, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk biedt

Top 50 Machtig Mooie Mensen

Dat Marco zich zo inzet voor een ander is ook opgemerkt door het blad INTO Business De Ronde Venen. Jaarlijks stelt de redactie een top 50 samen van Machtig Mooie Mensen in de gemeente De Ronde Venen, een lijst met bestuurders en ondernemers die ook op maatschappelijk gebied een steentje bijdragen. Marco komt dit jaar binnen op plaats 49, van harte gefeliciteerd, Marco!


Heerlijke Surinaamse gerechten in De Sprong in Het Sporthuis Abcoude

De Sprong is ook in deze periode open voor afhaal. Naast heerlijke Surinaamse broodjes kunt u natuurlijk ook de lekkere Surinaamse maaltijden bestellen. Ook staat de koffie en warme chocomel klaar voor ouders van de zwemleskinderen. Dat maakt het wachten een stukje aangenamer.

Wilt u deze enthousiaste en betrokken ondernemer in deze lastige tijd steunen? Bestel dan ook tijdens de lockdown lekkere maaltijden bij De Sprong. Het menu vindt u hier. Bestellen kan via 06 36 15 45 82