Electro World Bunschoten doneert een LG televisie aan Het Sporthuis Abcoude

7 maart 2020

Toen Giel en Paula Rentinck afgelopen december bij Bunschoten in de winkel kwamen, wisten ze meteen welk doel zij wilden nomineren voor de Mooie Wens Weken. Tijdens deze weken mag elk van de 150 Electro World winkels een televisie weggeven aan een door klanten voorgedragen goed doel. Paul en Giel kozen voor Het Sporthuis Abcoude. ‘Omdat het dan voor de hele gemeenschap is’, zo schreven zij op het kaartje.

Paula Rentinck licht toe: “Ik heb 18 jaar zwemles gegeven in het Meerbad. Ik kan me geen ander doel dan Het Sporthuis Abcoude voorstellen. En ik kan ook niet wachten tot het open gaat en we er met de kleinkinderen kunnen gaan zwemmen.” Het echtpaar ziet bij andere zwembaden hoe handig een televisie kan zijn voor nieuwsberichten, aankondigingen of lestijden. Maar ook om bij het wachten tijdens de zwemlessen tekenfilms op aan te zetten voor de kleine broertjes of zusjes. “We hopen straks een heleboel kinderen voor deze televisie te zien,” zeggen ze glunderend.

Hans en Marian Bunschoten overhandigen de televisie samen met Giel en Paula Rentinck aan Willem-Jan Ruizendaal van de Stichting Zwembad Abcoude. Hij is blij dat Het Sporthuis uit alle inzendingen de gelukkige winnaar is geworden. “De televisie krijgt straks een mooie plek en functie in het Sporthuis Abcoude,” stelt Willem-Jan. De bouw van Het Sporthuis Abcoude verloopt voorspoedig. De verwachting is dat Het Sporthuis eind dit jaar wordt opgeleverd en in januari 2021 in gebruik kan worden genomen.

Op de foto (vlnr): Hans en Marian Bunschoten, Paula Rentinck, Willem-Jan Ruizendaal en Giel Rentinck.