Alle zwemactiviteiten per 7 juni van start

5 juni 2021

Op 9 februari werden de sportzalen voor schoolgym voor het eerst in gebruik genomen, daarna volgde op 16 maart de zwemlessen en per 19 mei konden ook de banenzwemmers en (zwem)verenigingen  terecht in Het Sporthuis Abcoude. Per 7 juni worden daar de andere zwemactiviteiten aan toegevoegd, wat betekent dat nu alle activiteiten – onder voorwaarden – van start gaan in Het Sporthuis. En dat is heel mooi nieuws!

Calypso Sport biedt een breed pallet aan activiteiten in Het Sporthuis Abcoude, voor jong en oud, zoals: Aqua Vitaal, Ouderenzwemmen, Ouder-en-kindzwemmen, familiezwemmen, Thai Water Kombat… Er is werkelijk voor iedereen wat te beleven!

Vanaf 7 juni kunnen deze speciale activiteiten gereserveerd worden.

Vanzelfsprekend worden in Het Sporthuis Abcoude de coronamaatregelen nageleefd. In het landelijk protocol verantwoord zwemmen staat wat wel en niet mag. Zo is het gebruik van de toiletten toegestaan, maar mag er geen gebruik worden gemaakt van de douches. Calypso Sport heeft voor Het Sporthuis Abcoude een specifiek protocol opgesteld.

Reserveren

Alle activiteiten vindt u op de website van Calypso Sport. Reserveren is verplicht. Via de website van Calypso Sport komt u op de reserveersite.