Bijzonder moment – de eerste zwemlessen in Het Sporthuis Abcoude

18 maart 2021

Op dinsdag 16 maart zijn de zwemlessen begonnen. Daarmee is het nieuwe zwembad voor het eerst in gebruik genomen. Ruim vijf jaar na de sluiting van het voormalige zwembad Het Meerbad is het een mooi en bijzonder moment, waar iedereen reikhalzend naar heeft uitgekeken. Ouders reageerden enthousiast over de organisatie van de lessen door het team van Calypso Sport: ‘Het was strak georganiseerd, knap voor zo’n eerste dag.’ ‘Wat een verademing hoe lief er met de kinderen wordt omgegaan.’ 

>> Meer weten over zwemles in Het Sporthuis Abcoude? Kijk dan op de website van Calypso Sport.

 


Zodra de coronamaatregelen het toelaten kunnen ook de andere sporters en zwemmers terecht in Het Sporthuis Abcoude.

Het rooster en alle zwemactiviteiten zijn te vinden op de website van Calypso Sport, www.calysposport.nl. U kunt alvast een reservering maken, dan bent u verzekerd van een plekje als het zwembad beperkt open mag. Mocht het bad door de coronamaatregelen dan toch nog niet open zijn op de datum dat u gereserveerd heeft, dan vervalt uw reservering weer.

Losse kaartjes en meerbadenkaarten zijn al te koop

Abonnementen zijn  nog niet te koop, omdat nog niet duidelijk is wanneer het zwembad open mag en niet zeker is of iedereen dan van zijn abonnement gebruik kan maken. Wel zijn al losse kaartjes en voordelige meerbadenkaarten te koop. U steunt hiermee Calypso Sport in deze lastige coronatijd.

Directe naar reserveren en kaartje(s) kopen: