Geslaagd vrijwilligersuitje

30 juni 2024

Op zaterdagmiddag 29 juni gingen ruim 20 vrijwilligers van de Stichting Het Sporthuis Abcoude aan boord van de Griffioen om te genieten van een boottocht over de Vinkeveense Plassen. Aansluitend was er een goed verzorgde barbecue op een van de eilanden en konden liefhebbers in het water verkoeling zoeken. Het heerlijke eten, de mooie omgeving, het zonnige weer en de gezellige sfeer zorgden voor een zeer geslaagd uitje.

In totaal zetten nog altijd meer dan 40 vrijwilligers zich in voor Het Sporthuis; voor het maandelijkse onderhoud van de tuin, voor de organisatie van de maandelijks seniorenactiviteiten in De Sprong, voor het wekelijkse zwemuurtje voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en voor taken op het gebied van sales en communicatie. Vrijwilligers zijn nodig om het bestuur – dat ook uit vrijwilligers bestaat – van de Stichting te helpen bij onder meer het realiseren van sociaal-maatschappelijke activiteiten en voor onderhoudswerkzaamheden. De inzet van al deze vrijwilligers wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Vind je het ook leuk om vrijwilligerswerk te doen in of om Het Sporthuis Abcoude. Kijk dan hier voor de diverse vrijwilligersfuncties.