Gezellige vrijwilligersbedankborrel in tuin Meerhuis

17 september 2023

Zaterdag 16 september organiseerde de stichting Het Sporthuis Abcoude een gezellige borrel voor de vrijwilligers die nu (nog steeds) actief zijn voor tal van activiteiten voor Het Sporthuis. Zo is er de Tuingroep, die regelmatig een ochtend met elkaar de tuin rond Het Sporthuis netjes houdt, is een groep vrijwilligers actief om – samen met Calypso Sport – ervoor te zorgen dat mensen met niet aangeboren hersenletsel elke maandagochtend lekker kunnen zwemmen, zijn er vrijwilligers voor het organiseren en begeleiden van de senioren bijeenkomsten in De Sprong en zijn er vrijwilligers voor de communicatie en voor het aantrekken van sponsoren. Kortom, ook nu Het Sporthuis Abcoude alweer meer dan 2,5 jaar geleden is geopend, spelen vrijwilligers nog steeds een belangrijke rol voor Het Sporthuis Abcoude.

De borrel vond plaats op een bijzondere locatie, namelijk: Het Meerhuis in Abcoude, waar we te gast waren bij Annemieke van Lookeren. Zij vertelde over de bijzondere en lange geschiedenis van het Meerhuis en natuurlijk het vroegere buitenzwembad in het meer, waar menig kind zwemles heeft gehad van juf Wil en juf Klaar. Voor de oud-Abcoudenaren onder de vrijwilligers was het een feest van herkenning.

Ook vrijwilliger worden?

Wil je ook iets betekenen voor (de stichting) Het Sporthuis Abcoude? Kijk dan op //www.hetsporthuisabcoude.nl/vrijwilligers/ om te zien welke vrijwilligersfuncties er momenteel zijn.