Mooie start van het nieuwe jaar 

25 januari 2020

Al ruim 150 zonnepanelen geadopteerd voor Het Sporthuis Abcoude

“Dit is zo ontzettend leuk om mee te maken,” klonk het op 1 januari. Want het was weer zover; de Nieuwjaarsduik Abcoude. 5 jaar nadat zij het in haar eentje deed, dook Marie-Louise Høyer nu met wel 42 deelnemers het Abcoudermeer in voor de Nieuwjaarsduik 2020. En veel mensen waren gekomen om de duikers aan te moedigen. Opnieuw koos Marie-Louise Het Sporthuis Abcoude als goed doel voor de opbrengst van de duik. “Iedereen moet een sportieve toekomst tegemoet kunnen gaan, lekker bewegen is belangrijk,” vindt Marie-Louise. Dankzij de loterij haalde ze een recordbedrag van maar liefst 1.750 euro op voor Het Sporthuis Abcoude, goed voor ruim 4 zonnepanelen. Hiermee komt het totaal aantal geadopteerde zonnepanelen op 150!

Hartelijk dank aan Marie-Louise voor haar tomeloze inzet,  alle duikers (en supporters) die de kou trotseerden en aan alle vrijwilligers die er ook dit jaar weer voor zorgden dat de Nieuwjaarsduik goed en veilig verliep. En natuurlijk ook aan alle winkeliers voor de beschikbaar gestelde prijzen en iedereen die heeft meegedaan met de loterij! Met elkaar maken we Het Sporthuis Abcoude mogelijk.

Wil jij Het Sporthuis Abcoude ook steunen, bijvoorbeeld door het adopteren van een zonnepaneel? Kijk dan voor meer informatie op www.hetsporthuisabcoude.nl/steun-ons/zonnepaneel/. Je kunt ook met anderen een paneel adopteren,  bijvoorbeeld met je straat, de sportvereniging, kaart-, fiets- of zwemclub of met familie.

Op de foto: vlnr: Jan de Graaf, Lisette Spoelder, Arie Fokker, Marie Louise Høyer, Marco Nagel, Stephanie Saenger en Astrid Wintershoven