Vanaf 19 mei banenzwemmen in Het Sporthuis Abcoude

17 mei 2021

Het is zover – na de opstart van de zwemlessen op 16 maart jongstleden – mag op woensdag 19 mei begonnen worden met banenzwemmen. Dat is geweldig goed nieuws voor alle zwemliefhebbers van Abcoude en omgeving. Ruim vijf jaar na de sluiting van het zwembad Het Meerbad kunnen zij weer binnen zwemmen.

Vanzelfsprekend worden in Het Sporthuis Abcoude de coronamaatregelen nageleefd. In het landelijk protocol verantwoord zwemmen staat wat wel en niet mag. Zo is het gebruik van de toiletten toegestaan, maar mag er geen gebruik worden gemaakt van de douches. Calypso Sport heeft voor Het Sporthuis Abcoude een specifiek protocol banenzwemmen opgesteld.

Reserveren

Het aantal deelnemers dat tegelijk gebruik mag maken van het zwembad is beperkt. Reserveringen voor banenzwemmen kunnen gemaakt worden op de reserveersite van Calypso Sport.

Let op:

In verband met de coronamaatregelen is op dit moment alleen banenzwemmen toegestaan. Vrijzwemmen, ouder-en-kindzwemmen, aquafitness, gezinszwemmen en ouderenactiviteiten zijn helaas nog NIET toegestaan.