Zwemactiviteiten hopelijk binnenkort van start, reserveren kan al

2 maart 2021

Na de start van de schoolgym kunnen binnenkort hopelijk ook de verenigingen en zwemmers terecht in Het Sporthuis Abcoude. Wanneer dat precies is, hangt natuurlijk af van in hoeverre de coronamaatregelen versoepeld worden en sportzalen en zwembaden weer (gedeeltelijk) open mogen. Het zwemprogramma is in ieder geval klaar. De vroege vogels kunnen zeven dagen per week van 7:00 tot 9:00 uur al hun baantjes trekken. Voor wie liever wat later gaat zwemmen, kan doordeweeks ook rond het middaguur terecht om banen te zwemmen en op enkele avonden. Natuurlijk worden er ook verschillende zwemsportactiviteiten georganiseerd. Aqua fitness professional Marlies Schellen die ook in het oude zwembad Het Meerbad les gaf, zal in het zwembad van Het Sporthuis Abcoude weer een aantal activiteiten verzorgen. Er is voor ieder wat wils: van wat rustigere lessen, zoals aqua vitaal en senioren zwemmen, tot pittige lessen als Thai Fit Water Kombat en Aqua Bootcamp.

Reserveren

Het rooster en alle zwemactiviteiten zijn te vinden op de website van Calypso Sport, www.calysposport.nl. U kunt alvast een reservering maken, dan bent u verzekerd van een plekje als het zwembad beperkt open mag. Mocht het bad door de coronamaatregelen dan toch nog niet open zijn op de datum dat u gereserveerd heeft, dan vervalt uw reservering weer.

Losse kaartjes en meerbadenkaarten al te koop

Abonnementen zijn  nog niet te koop, omdat nog niet duidelijk is wanneer het zwembad open mag en niet zeker is of iedereen dan van zijn abonnement gebruik kan maken. Wel zijn al losse kaartjes en voordelige meerbadenkaarten te koop. U steunt hiermee Calypso Sport in deze lastige coronatijd.

Directe naar reserveren en kaartje(s) kopen: