Sporten voor volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel

2 oktober 2022

Wanneer je door een ziekte, een valpartij of op een andere manier schade aan je hersenen oploopt, is sporten en bewegen niet altijd meer vanzelfsprekend. Terwijl dit juist een positieve invloed kan hebben op de hersenen en sporten ook gewoon fijn is om te doen. Daarom zetten Senior Sportief Actief, Team Sportservice provincie Utrecht, de gemeente De Ronde Venen, Praktijk Wijnant Fysiotherapie, Calypso Sport en Stichting Het Sporthuis Abcoude zich gezamenlijk in om sport voor deze groep mensen mogelijk te maken. Onder de naam BrainWave is in Het Sporthuis Abcoude een laagdrempelige en afwisselende beweegactiviteit opgezet, waarbij zij onder professionele begeleiding kunnen sporten. De focus ligt op plezier, gezelligheid en gezondheid.

In oktober kunnen deelnemers vier keer gratis meedoen aan activiteiten in de sportzaal. Bij voldoende belangstelling worden de activiteiten daarna voortgezet. Ook is het de ambitie om zwemactiviteiten voor deze groep te gaan organiseren.

Wanneer?
Donderdag 6, 13, 20 en 27 oktober van 17.00 – 17.45 uur

Voor wie?
Voor volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Aanmelden
Aanmelden voor de proeflessen kan via www.oktoberactief.nl

Meer informatie?
Neem contact op met buurtsportcoach Sandra van Wijhe-Faase: E-mail: svanwijhe@teamsportservice.nl.

Interesse in deze sportactiviteiten, maar geen kans om in oktober mee te doen?
Laat het dan svp weten via Sandra van Wijhe of via in info@hetsporthuisabcoude.nl. Ook als u belangstelling hebt in zwemactiviteiten, dan horen we dat graag!

Download hier de flyer